Майка изрази възмущението си от кондукторка към транспортната компания М-БУС ООД.На

...
Майка изрази възмущението си от кондукторка към транспортната компания М-БУС ООД.На
Коментари Харесай

Докъде ни докараха, луди кондуктори да свалят от автобуса децата ни по тъмно

Майка изрази възмущението си от кондукторка към транспортната компания " М-БУС " ООД.

На 7 февруари Ели Топузова закупила ученическа карта за пътешестване на щерка си. Абонаментната карта обаче била пусната с дата 17 февруари.

" Наложи се да се върна още веднъж в Слънчев бряг при съответната жена - Йоана Димитрова, да направи промяна, само че щерка ми трябваше към този момент да пътува, нямаше по какъв начин да изчака да съответната промяна ", написа Ели Топузова в обществената мрежа Фейсбук.

Ели Топузова решила да снима с телефона си картата с поправената дата и изпратила фотография на щерка си по Вайбър.

" Дотук добре. Всички сме хора и вършим неточности ", прибавя тя.

Майката твърди, че на отиване към учебно заведение не е имало проблем, че щерка й демонстрира фотография от телефона си, на която се вижда поправената абонаментна карта, само че на връщане момичето се сблъскало с кондукторка, която й направила проблем за картата.

" На връщане, с рейс на М бус, който потегля от Бургас в 19:30 ч. съответната кондукторка, която съумях да фотографирам, тъй като по този начин и не пожела да се показа, не спряла да крещи на щерка ми в рейса, да я наскърбява, че била лъжкиня, и желала да я смъкна и по тази причина се наложило още веднъж да заплати билет, с цел да не я изхвърли от рейса ", твърди Ели Топузова.

Майката е потресена от отношението на кондукторката. Тя се надява жената да бъде отстранена от служба.

" Отидохме на спирката да посрещнем детето. Показваме й картата, която е към този момент с дата 07.02 и я попитахме за какво я кара да заплаща, то е ясно, че е неточност, за какво не й погледна фотографията на картата. Тя стартира и нас да наскърбява и не пожела да разбере, че това е тяхна техническа неточност, не пожела и да се показа със служебна карта, а е задължена да го направи, когато клиентът изиска. Като извадих телефона да я фотографирам ме изблъска, само че все пак аз съумях да я запечатам. Надявам се да я видят, тъй като водачът показа, че тази жена не е добре психически… И да й се приключи контракта. Докъде ни докараха единствено, луди контроли да смъкват от рейса децата ни по мрачно! Обзема ме яд и боязън! ", приключва обявата си Ели Топузова.

Ели Топузова твърди, че е подала тъжба в  " М-БУС " ООД и сигнал до Комисията за отбрана на потребителите.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР